Andree

En sådan där dag...

Publicerad 2008-03-27 21:33:54 i Allmänt,

Det hela började med att min mobils alarmfunktion drog igång vid 06.25. Med en van hand stängde jag av det eftersom att jag visste att den skulle ringa igen vid 06.35. När den gjorde det gick jag upp och bredde mina mackor och gick sedan på tjottahejti och gjorde vad som behövdes där. Medans jag gjorde vad som behövdes där, mindes jag en dröm jag hade haft under natten. Jag drömde att jag var på jobb och att jag va så pinkig att jag inte insåg att dom hade slitit bort toastolen. Det slutade med att jag fyllde en hel tio-liters spann. Vad drömmen har med detta inlägget har jag ingen aning om, mer än att min sambo och tillika korrekturläsare och censur är på kalas idag.

När jag var färdig med det klädde jag på mig och innan jag drog tröjan över huvudet tänkte jag att jag bör nog squisha på mig lite luktegott. Detta gjordes inte för att imponera på damerna på jobb, utan mest för egen trevnad. Vad jag inte tänkte på var att kolla åt vilket håll korkhålet var riktat, så jag sprejade rakt in i mitt högeröga. Det gjorde ont. Med ett ömmande, men dock ändå väldoftande öga, gick jag upp till min käraste för att säga hejdå innan jag stack till jobb. Mitt jobb ligger öster om mitt hus så jag hade morgonsolen rakt in i bilkupén och trots solbrillor modell pilotmegastora, så rann mitt öga hela vägen till jobb.

Innan jobbade jag i Helsingborg, men nu har firman flyttat till Svalöv. Eller rättare sagt, håller på att flytta. Eller rättare sagt, försöker hålla på att flytta. Fabriken i Hbg var stor, och fabriken i Svalöv är liten. Redan innan flytten var det klent med utrymme. Nu sedan tisdags har jag hjälp lagernissen att flytta in alla sakerna. Eller rättare sagt försökt. Ni ska veta att fabriken är igång som vanligt, och ingen avdelning är så att säga entledigade under flytten för att kunna hjälpa till. Nu på morgonen skulle vi röja undan på ett pallställ. Efter ca 20 minuter blev man tvungen att hjälpa en snubbe att köra en pall från ena sidan fabriken till den andra.

Bara för att kunna göra det var man tvungen att flytta på 3 pallar för att kunna göra det. På vägen dit ropade en tanta att hon ville ha hämtat en pall från lagret, högst upp i pallstället. Det är bara det att för att kunna få in alla pallarna som kommit från Hbg har dom blivit tvugna att ställa pallarna lite här och där, där det fanns plats. Så det var kanske 5 pallar i vägen och ingenstans att ställa dom, det blev till att köra in i en annan avdelning och möblera om de pallar som fanns där inne för att kunna flytta på de 5 som var i vägen för den pall som var högst upp i pallstället.

Låter det jobbigt? Allt detta hände innan frukost. Plus att chaufförerna som flyttar godset från Helsingborg ställt det i vägen för truckladdaren, så truckens batteriindikator har växlat från ängsligt gult till ilsket rött idag. Nämnde jag att det är den enda truck vi har på företaget. I alla fall fungerande. Och så här har det varit hela dagen. Dessutom så kom det nog ca 5 lastbilar med gods från fabriken från Helsingborg idag. Plus ordinarie transporter.Trots att vi inte alls har plats för det.

Det är väl inte så svårt att fatta att det egentligen inte håller. Det är det ingen på företaget som tycker. Förutom cheferna. Förra veckan var jag med och hjälpte till att tömma fabriken i Hbg, och personalchefen där var inte sen att hjälpa till -med att peka och berätta hur han ville ha det, dessutom hade han inga bekymmer med att ifrågasätta allt man gjorde om det var så att han inte tyckte att det var rätt. I morgon kommer denna snubbe att komma till Svalöv. Och det ser man ju fram emot. Undrar om man ska ta med sig pengar i morgon när jag ska till jobb, det brukar väl kosta inträde på cirkusar?

På eftermiddagskaffet gick jag i alla fall ut och satte mig i solen och njöt av solskenet, det onda i ögat hade gott över så där var det inga problem. Då kom det ut en annan kille och sa:
-"Jasså det är här du gömmer dig, har du suttit här sedan middan?  Jag har inte sett dig alls sedan dess".
Jag fattar ju att han skojade, men just då var det allt annat än skoj.

När jag kom hem var jag helt jävla slutkörd, och trots att jag egentligen skulle på kalas till min sambos kusin valde jag att bli hemma. Så med ett riktigt dåligt samvete har jag i alla fall städat grabbarnas burar. -Innan ni funderar mer på förra meningen så har vi marsvin, inte bäbisar i bur. Jag valde att äta makaroner med falukorv till middag, något jag inte haft på länge. Mitt i matlagningen ringde min sambo, för att kolla om det hänt en olycka på motorvägen.

Men det stod inget skrivet på nätets tidningar. Och huvudsaken är att inte sambon var involverad i det. Nere i köket igen så hade pastan blivit överkokt och stekjärnet var asvarmt. Jag slängde i mina skivor med falukorv, och brände då två av mina fingrar. Efter att korven fått fin färg på ena sidan vände jag dem och skulle kolla om det fanns något sevärt på tv. Då brände jag korvarna också...

Nu ska jag bara försöka korrekturlästa detta inlägg, sedan är det nog fanken sängen som gäller...

Over and out.

The Good the Bad and the Ugly

Publicerad 2008-03-23 21:40:22 i Film,

Aai aai aaa... Mow wow wow...

image56


I cirka 3 veckor tjatade jag på min sambo om att vi skulle se på denna klassiska Clintan-rulle. I början var hon väl helt emot det, men efter lite övertalning (läs psykning, tråkande, bönande och bedjande), gick hon till slut med på det. Hon trodde att den skulle vara hur tråkig som helst då jag "somnade hela tiden". Egentligen var det bara en gång jag somnade och detta var för att jag var förkyld och hade feber och var totalt slut i hela kroppen. (Däremot har jag nog somnat ett 10-tal gånger till Das Boot, fast den är också hur bra som helst.) Hur som helst, efter den milda övertalningen (tex skrikande Aai aai aaa... mow wow wow så fort ett tillfälle gavs) så såg vi den till slut. Och nu tänkte jag lite kortfattat recensera denna rulle.


Angel Eyes är vad vi idag kallar hitman, han ska likvidera en äldre man. För att rädda sitt eget skinn berättar mannen om en gömd kista med guldpengar värda 200.000 dollar, (strax över 6 miljoner dollar idags värde) som en soldat från sydstatsarmén -Bill Carson- gömt undan. Man får snabbt en aning om att Angel Eyes är the Bad guy. 

Någon helt annanstans. Tuco är en efterlyst mexikanare och tillsammans med Blondie försörjer dom sig på att rida in till olika städer och överlämna Tuco till sheriffen, då han är efterlyst i princip hela västern. Blondie får belöningen, och när Tuco döms till döden genom hängning, står Blondie beredd med sitt gevär att skuta av snaran som en riktig Good guy. Men efter ett tag inser Blondie att Tuco inte kommer att bli värd så mycket mer pengar, så dom rider ut i öknen och där lämnas Tuco åt sitt öde.

Tuco klarar att ta sig, trots att han nästan steks i öknen, till en by. Med lite whiskey i strupen och en stulen pickadolla bestämmer han sig för att hämnas, och lyckas få ut Blondie i öknen för en mardrömsvandring, med mottot ett öga för ett öga... Har man inte fattat det innan så fattar man nu att han är rätt Ugly. Precis innan Blondie ska få en kula i sig dyker en hästtransport full med döda sydstatssoldater, utom en - Bill Carson.  Bill berättar om en nedgrävd skatt som kan bli Tuco´s bara han får lite vatten. När Tuco rusar efter vatten lyckas Blondie ta sig fram och får då reda på var exakt var skatten ligger.

Här börjar en resa genom ett sargat land. Sargat av det Amerikanska inbördeskriget och de två "vännerna" dras ofrivilligt in i det på båda sidor av dom stridande. Frågan är inte vem som först kommer till skatten utan vem som kommer levande därifrån med den.


Denna film är nästan 3 timmar lång. Till skillnad från många andra filmer håller denna ett jämnt tempo genom hela filmen, och jag upplever aldrig denna som för mycket eller tråkig någongång. Tvärtom, detta är nog den bästa western jag sett, både sett till story och scenografi, med bland annat de spanska bergen i horisonten.

Repliker:
[Tuco ligger i ett  löddrigt badkar.]
Enarmad man: Jag har letat efter dig i 8 månader. När jag behövde en pistol i min högra hand, tänkte jag på dig. Nu har jag dig precis där jag vill. Jag har haft gott om tid att lära mig att skjuta med vänstran.
[Tuco skjuter honom med en pistol som han gömt i löddret]
Tuco: När du ska skjuta, skjut, prata inte.

Tuco: [Försöker läsa ett meddelande]
Vi ses snart, id... id... idi...
Blondie: [Tar meddelandet]
Idioter. Det är till dig.


Filmens plus:
Med tanke på att filmen är drygt 40 år håller den fortfarande hög standard. Filmmusiken är skriven av Ennio Morricone, och Extacy Of Gold som spelas vid kyrkogården är riktigt bra, kommer nog att trötta ut min sambo med denna inom kort. Ett annat plus får väl sägas vara att min sambo också tyckte om filmen.

Filmens minus:
Filmen spelades in i Spanien med spanska skådisar, och vid vissa tillfällen ser man att det är dubbat till engelska, men det kan man lätt blunda för.

Jag ger Filmen 10/10.
Se den.

Bolagret på Väla i Helsingborg har ett duschdrapperi med en bild av Clint Eastwodd som, jag nästan är säker på, kommer ifrån filmen. Jag uppmanar alla att köra dit och köpa dessa duschdrapperier, för det är det häftigaste drapperi jag sett.

Melodifestivalen#6 Finalen

Publicerad 2008-03-15 22:45:30 i Musik,

Egentligen inget att skriva om, men eftersom jag skrivit alla de andra gångerna, så får jag väl skriva några rader nu med.

Det var väl väldigt jämnt mellan typ 2:an och 5:an eller hur det var. Men Charlotte var överlägsen från början till slut. Ja, alltså när poängen delades ut. Själv var jag inte så glad över låten, och jag tror inte den kommer att klara att kvala sig vidare. Jag har för mig att vi blir tvugna till det, men jag kom på att jag glömt hur det gick förra året. Blev till och med beskylld för att vara schlager expert av en god vän till mig.

Mina favvisar var utan tvekan Sanna Nielsen och Rongedal. Får sån jäkla lust att dansa när jag hör Just a minute. Men det ska vi nog alla vara glada för att jag står emot. Och Empty room var så bra att man nästan blir tårögd, men bara nästan. Och det ska jag vara glad för.

Finns väl inte mer att tillägga.

Jo, Jag tyckte att Björn Gustavsson tyvärr inte levde upp till förväntningarna. Men det kan kanske kvitta, det måste vara jobbigt att försöka toppa sig själv varje gång. Däremot ett plus för alla de gamla godingarna han dansade runt till, även om det var covers.

Over and out.

Hitta hem

Publicerad 2008-03-15 01:24:20 i Allmänt,

Jag hittade en sida tack vare Metro, som jag tyckte var kul.

Det är så här att jag ganska ofta får höra att det kan vara svårt att veta var Råga Hörstad ligger. Om ni följer instruktionerna så ska ni kunna hitta hit;)


My placespotting.com riddle


Ha en bra dag.

Ägentligen Hemma

Publicerad 2008-03-13 21:10:31 i Huset,

Jaha, jag hade tänkt dela med mig lite av hur det gick till när jag flyttade hemifrån och som ung 19 åring köpte ett hus.


Det hela började någon gång på nittonhundrafrösihjäl, (jag var runt 16,17 eller 18) när jag satt och pratade med någon klasskamrats förälder om fördelarna med att bo i hus, jämfört med att bo i lägenhet. Vi kom fram till rätt många. Egen trädgård, allt man betalar går till sig själv och att kunna spela musik så högt man själv vill är nog de som jag mest kommer ihåg. Just att kunna spela högt hur man själv ville låg väldigt högt upp på listan just då.


När jag något år senare tagit studenten (-99) och börjat jobba, började det att bli aktuellt det här med att flytta hemifrån. Far började leta lägenheter inne i Landskrona, men jag stoppade honom och sa att om jag ska flytta hemifrån så ska det bli hus. Far sa att jag var dum i huvudet, och att detta skulle jag inte kunna klara av. Jag sa att han var dum i huvudet, för att jag inte ville betala till någon annan. Vi slutade väl att diskutera där, då vi inte kom fram till någon lösning.


Efter ett tag började far leta efter hus, som låg på en prisnivå som jag kunde hantera, mest för att bevisa att det bara är ruckel som jag hade råd till. Många ruckel och ca ett halvår senare hittades ett hus i Råga Hörstad, som låg inom ramen för vad det fick kosta. Har för mig att vi beställde tid hos mäklaren, och tror att det var samma vecka som vi åkte ut och tittade.


Kom nu ihåg att far fortfarande ville motbevisa mig. Det var ett litet gult tegelhus, med 5 rum (även om det 5:e är i minsta laget) och kök. Även 2 toaletter och liten mysig trädgård att njuta av. Det var lite att göra vid i alla rummen, men det som var i störst behov av renovering var kök och badrum. Utan att fatta vad jag egentligen gav mig in på (men lika lycklig för det) sa jag uppe i nuvarande datarummet:


- Jag tar det. (Kan ni slå in det, det är en present)


Far måste ha ändrat inställning till husköp under tiden som vi tittade på huset, det måste han ha gjort, för han invände inte i alla fall. Om det var samma kväll som vi tittade på huset eller dagen efter kommer jag inte ihåg, men vi beställde snabbt tid hos banken, för att kolla om jag ens blev beviljad huslån.


Nu när jag tänker på det måste jag ha lidit av ett rejält självförtroende (vem gjorde inte det när man var 19), för vi skrev huskontrakt innan banken ens hade godkänt lånet. 2 dagar senare (om jag minns rätt) efter kontraktet blivit påskrivet besöktes banken. Där blev jag bortfintad av de krångliga orden och fattade inte först att det blev godkänt, men i samma stund som jag fattade att jag var husägare tänkte jag:


- Shit!! Vad fan har jag nu gjort. (Gäller ångerveckan här med?)

För en liten del av sanningen var att jag egentligen bara ville jävlas med min far när jag sa att jag skulle ha hus och inte lägenhet. Inget jag ångrar idag. Förutom de gånger man rivit ner ett rum och insett att det krävs nog mer än lite spackel och trallskruv för att få det i ordning. Men det är faktiskt en obeskrivlig känsla man har när man fått ett rum renoverat, och gjort nästan allt själv. Nu har jag snart bott här i 8 år, fortfarande inte färdig med allt, men jag skyndar långsamt. Det som ligger närmast i att få en genomgång är datarummet och gästrummet.


Nedan följer lite bilder på hur huset såg ut vid köptillfället och hur det ser ut efter att det blivit renoverat.

Så här såg vardagsrummet ut.
        
Grymt fula tapeter, men en braskamin som värmer gött på kalla kvällar.

Så här ser det ut idag.
  


Här ser vi hur badrummet såg ut (hjälp!!)
 
På bild 1 kan man se tvättmaskinen, som följde med köpet, och som jag faktiskt använde ända fram tills renoveringen påbörjades. På bild 2 ser man duschutrymmet. Det "roliga" med duschen var att golvet var så kasst att det fastnade betongklumpar under hälen när man duschat, så man fick skrapa av det innan man gick ut. Kom ihåg att jag levde med detta i 1 1/2 år innan jag hade skrapat ihopa pengar till renovering.

Så här såg det ut när vi renoverade det i hösten/vintern -01.
     
Bild 1: Så här såg det ut under tvättmaskinen
Bild 2: Så här såg det ut vid toaletten
Bild 3: Fukten i duschen
Bild 4: Ny ingång till bastun (som far rev upp ett halvår innan vi ens påbörjade renoveringen i badrummet).
Bild 5: Börjat gjuta, har slängt ut ca fyra spannar inne hörnan.
Bild 6: Dessa spannar fylldes på utomhus som bars sedan in på toa i spannar. Mååånga spannar blev det. 2 ton gjutmassa! Höll nog på i en vecka på kvällarna innan det blev mörkt.

Så här blev det när det blev färdigt.

Foton kommer.


Så här såg köket ut.

Hur många gillar tapeterna? Räck upp en hand, eller bara skriv en kommentar. Så här såg det ut i nästan 4 månader, utan att jag fick mardrömmar.

Så här såg det ut i första versionen.


Efter ett ofrivilligt besök av en råtta blev det dags för ytterligare renovering, då halva köket blev fuktskadat. Dessutom drabbades jag av bronkithosta som gjorde att renoveringen drog ut på det hela. Som tur var så gick det mesta på försäkringen, och jag fick ett nytt kök till i princip halva priset. Lägg märke till bänkskivan. Afrikansk valnöt är fint.
   

En gång blev vi överambitiösa när vi städade köket, så det slutade med att vi målade stora delar av det.
  

Så ser det ut så här idag.
   


Så här såg den långa hallen ut vid köpet. Det fanns bara en platonmatta så jag lade snabbt in ett "provisoriskt" golv. Så såg det sedan ut ända fram tills jag lade nytt -02 och samtidigt klädde väggarna med panel för att det var underhållsfritt.
  
Så hade jag det ändå nov -07 då min sambo tröttnade och började måla om där.
 

Och så här blev detta, visst är det en duktig tjej.


Så här såg det ut på ovanvåningen innan det blev sovrum.
 

Och så här såg det ut under renoveringen. Påbörjades december -05 strax innan min flickvän flyttade in.
 
Inte mycket att tilläga mer än att från första hammarslaget i garderoben till sista finliret tog exakt 1 månad.

Och så här blev detta.
 
Lägg märke till golvet. Valnöt är fint :)

Jag hittade en CD-skiva med massa gamla bilder och då insåg jag hur mycket som faktiskt har hänt i huset sedan jag köpte det våren -00. Det är inte utan att man blir lite nostalgisk, för det ligger blod svett och en massa svordomar bakom. Rubriken Ägentligen Hemma leker lite med Äntligen Hemma, (men det förstod ni kanske) för det var en konstig känsla den första tiden, att vara 19 år och ägare till ett hus. Kunna göra vad jag ville (spela hög musik) och göra det hur jag ville (kl 2 på natten), men ändå fortfarande sakna mossans köttbullar. Efterhand som vi renoverar kommer nya bilder att läggas upp.

Men det är också viktigt att kunna slappna av och inte stressa som fan hela tiden.

Tandläkarnas skräck del 2

Publicerad 2008-03-10 17:16:56 i Allmänt,

Jaha, så har man lagat tanden.

Jo, jag fick betala för den, då dom menade på att jag bitit itu den, tyvärr svårt att motbevisa...

Men den tandläkaren jag hade idag var många gånger bättre än den jag har i vanliga fall. I vanliga fall när man får bedövningen "tjongar" dom in den i tandköttet så det gör ont i början och mer än halva ansiktet blir bedövat och en ganska viktig hygienisk funktion försvinner, förhindrandet av dregel. Jag får även svårt att göra mig förstådd då koordinationen mellan tunga och läppar försvinner. Men idag kände jag inte ens när jag fick den. Sitter fortfarande och väntar på "tjonget". Och inte dreglade jag i heller.

Hålet blev lagat och det med stor noggranhet dessutom. Fick mina framtänder "avgradade" både uppe och nere, fanns risk för att emaljen på alla tänderna skulle spricka annars. En annan tand med för mycket fyllningsmassa blev nerslipad, så nu kan jag äntligen stänga munnen ordentligt. Något jag inte kunnat på ett par år. Han gav helt enkelt ett proffsigt intryck, och jag ska fanimej testa att byta till denne tandläkaren.

Fast lite ont i tanden har man ju, måste nog vila mig resten av kvällen. Har hört att det hjälper om man tittar på typ The Simpsons eller något bilprogram på Discovery.

Vi får väl se hur det går...

Melodifestivalen#5 Andra chansen

Publicerad 2008-03-09 22:40:46 i Musik,

Jag satt och såg andra chansen igår med min sambo. Men jag måste säga att det var en onödig tävling med utslagningar eftervarandra. Blev tyvärr trött på att höra låtarna en andra gång. Men dom måste ju ha in sina pengar till hyra av lokaler och sådant. Synd att det egentligen är mina pengar dom vill åt. Men jag hejade på Suzzie Tapper. Det var nog bara hon och Sibel som var något.

Men skrällen som alla snackar om är ju Carola. I filmer hör man ofta: There´s no I in teamwork. Jag tror hon har ändrat så att det passar henne till: There´s no WE in egoism. Låten va egentligen bra, men när Carola kör sin egen stil blir det bara skit av allt, trots att det lät bättre nu än förra gången.

Jag har egentligen inget mer att tillägga, tyckte det blev långtråkigt så det roliga försvann av sig självt.

Ser däremot fram till finalen. Läste att Charlotte var segertippad, men det hoppas jag inte. Läste också att Christer låg en bra bit ifrån sista plats, och att skånska Frida låg där. Skandal. Christers låt Europa låter värre än alla Vikingarnas låtar tillsammans.

Jag brukar endast få gåshud när något är riktigt pinsamt på tv. Som Luuks Bondimitation tillsammans med Lasse Berghagen, riktigt dåliga reklaminslag på tv, vissa inslag i Idol. Eller Christer Sjögrens bidrag.
 
Men jag fick fanimej gåshud av Sanna Nielsen, för det var riktigt bra. Me like.


Så här tycker jag.
1 Sanna
2 Rongedahl
3 Frida
4 Sibel
5 Linda Bentzing
6 Charlotte Pirelli
7 Amy diamond
8 Nordman
9 Stenkross
10 En torktumlare med obalans
11 En dieselmotors knackande
12 Bebisskrik
13 En stucken gris
14 Arga tanter
15 När besticken skrapar mot tallriken
16 BWO
17 Dåligt hjullager på motorvägshastighet
18 Tandläkarborr
19 Naglar mot griffeltavla
20 Christer Sjögren

Tandläkarnas skräck

Publicerad 2008-03-04 22:09:36 i Allmänt,

Idag är jag trött. En lagning i tänderna pajade igår, så det har ömmat hela natten. Ringde tandplågarna och fick tid. På måndag, annars får jag betala för akuttid. Trots att det borde vara reklamation. Om jag gör ett dåligt jobb hos någon och dom inte är nöjda, inte fanken hade jag begärt mer betalt. Jag frågade hur länge garantin gällde.

Vet ni vad dom svarade?
-Det beror på hur sköra dina tänder är...
Med andra ord: garantin gäller så länge det håller. Hade det varit ett bilköp hade det varit samma som R H garanti. Ja, inte Råga Hörstad garanti då, utan Runt Hörnet. När jag snusade och hade fula, gula tänder hade jag inga hål, och inga lagningar pajade. Ska kanske börja igen, bara för det...

Jag tycker det är lika illa med deras telefontider. Deras telefontider borde vara samma som deras öppettider, och inte en halvtimme efter dom öppnat. Blir man sjuk på morgonen och har tid just då, då kan man inte ringa och avboka. Däremot är dom kvicka att ge straffavgift för utebliven tid. En gång blev min tandläkare sjuk, men jag fick ingen information om detta, så jag tog ledigt från jobb, tog mig till tandläkaren, satt i väntrummet, och när jag tyckte att det tagit för lång tid gick jag fram och undrade vad som stod på. DÅ fick jag reda på det. Samma sak för ett litet tag sedan.

Ringde och bokade tid och åkte dit när det var dax. Satt och väntade i en halvtimme över tiden. Samma sak där, gick fram och undrade vad som stod på. Jaha, då hade dom skrivit in mig på en annan tid och sa att jag missat den. Då ville dom att jag skulle betala straffavgift för glömd tid och akutavgift för att jag kommit oanmäld. Dessutom hade jag tagit ledigt från jobb. Eftersom jag är släkt med min far så bråkade jag som fan och fick till slut rätt på skiten. Annars hade det blivit dyrt. Ska fanimej byta tandläkare. Ska först kolla om jag kan få min tand lagad gratis först.



Idag på jobb så var min kollega sjuk, och jag har fått köra lite på hans maskin, bara det att min kollega inte haft koll på alla ordrarna som han kört, så precis när jag var färdig med en order visade det sig att den redan var körd. Blev lite trött på det...

På vägen hem från Hbg, så i rondellen vid motorvägsavfarten i Rydebäck, kom där ett ålahuve från motorvägen i hög hastighet, och eftersom han inte blinkade antog jag att han skulle rakt fram mot Rydebäck... men nej. Han svängde av mot Hbg. Alltså fatta att jag tycker det är irriterande med folk som inte blinkar, jävla idioter. Jag har hört att man ska visa hänsyn i trafiken, men varför ska man ta hänsyn till folk som inte gör det själv? Så jag gav han fingret. Mitt vänstra långfinger. Han visade sitt. Han bemödade sig inte att slå till blinkersen, men hade inga bekymmer att räcka långfingret.

Men skit i det, nu e det dax för mig att duscha och sedan ska jag nog gå och lägga mig.

Melodifestivalen#4

Publicerad 2008-03-02 13:32:27 i Musik,

Denna deltävling var de kända namnens deltävling.
Det var bara kändisar som kom vidare, att sen vissa av låtarna sög fetmycket spelar tydligen ingen roll.
Linda Bentzing tyckte jag inte var så bra, passar kanske i schlagerbaren på något 40-årsdisco, men tyvärr -Me not like, och vad hade Nordmans låt med Schlager att göra. Om han mot förmodan skulle ta sig vidare ut i finalen, vilka signaler ger det då?
-Ja i Sverige brände vi häxor.

Så här tyckte jag:
1 Calaisa, jag gillade verkligen denne låten.
2 Fronda, Hade varit kul om denne hade skrällt. Bra fart i låten, men hade kanske inte riktigt där att göra.
3 Sibel, bra röst och fin låt.
4 Charlotte, inte för att jag tyckte att den var skitbra, men ingen annan var bättre..

Far trodde visst på greken i låt nr 3 men den var ju helkass. Det lät som Alcastars, Velvet, B.W.O och September ihopa. Absolut inget som särskilde honom från den geggamojjan. Sen tyckte jag han dansade helknasigt. Jag ska nog mobba far lite för detta sen...

I övrigt var Björn Gustavsson helbra. Att göra bort sig så inför tjejens föräldrar som han gjorde är nog en av mina värsta mardrömmar. Men det är kul när andra gör det...Glöm inte att kolla vad min tjej tyckte


Om

Min profilbild

Andree

Hej jag heter Andree och är närmare en gubbe än en grabb. Bor tillsammans med min sambo och min dotter i ett renoveringsobjekt jag köpte när jag var nitton år som vi renoverar när ork och lust infinner sig. Jag har just startat min föräldraledighet och tycker att det är spännande att få vara tillsammans med min dotter hela dagarna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela