Andree

Packad pappas klabbsock

Publicerad 2008-11-23 22:11:40 i Resor,

Sitter och grubblar lite om packningen inför Venezuelaresan. Testpackade den igår med de kläder jag tänkt ta med mig. Ska vara borta i typ femton dagar så det krävs ju lite ombyte, dessutom så ska vi knata runt i djungeln i tre dagar. Jag brukar klara mig med lite kläder, jag kan knata runt här hemma efter jobb i arbetskläder om de inte är smutsiga eller dammiga tills jag hoppar i duschen. Ett par jeans håller ungefär en vecka, och tröjor i ett par dagar. Jag packade två par shorts, ett par byxor och lite tröjor, dessutom min neccessär och vips så var jag uppe i typ tretton kilo. Då har jag inte packat medeciner och böcker och annat som kan vara bra att ha med sig. Eller ens underkläder. Påminner mig om när Mr. Bean skulle packa. Han klippte itu ett par byxor, tömde tändkrämstuben i vasken och sållade bort sina boxerkallingar och tog med y-frontare istället. Jag har inga y-frontare, Kanske ska låna madammens string... Aaaargh!! Jag ber om ursäkt för de bilder ni kanske just såg framför er. Hemska tanke. Nej, jag vet inte riktigt, men det löser sig nog på någon vänster...  Kanske checkar in med fyra par kallingar och åtta t-shirts på mig...

Over and out.

Rambo resklar.

Publicerad 2008-11-15 17:41:01 i Resor,

Dags att börja provpacka den nye resväskan. Blev lite uppskjutet då grannen kom in och undrade om vi ville ha brädor till att elda med. Då vi är lite frusna så tackade vi ja, stövlade över till dom och fick beskåda när de höll på att riva ner sitt innertak. Så lite kånkande med brädor och en fika senare började jag så smått att packa resväskan. Jag började med det viktigaste.

(Klicka för större bild)
   

Efter lite betänketid så kom jag på att han behöver ju inte så stor plats...



Han får ju trots allt plats i necessären.

Nu ska vi elda upp grannens innertak.

Over and out.

Då var det fredag.

Publicerad 2008-11-14 19:53:55 i Allmänt,

För cirka trettio minuter sedan satt jag i bilen på väg hem från jobb. Jag var trött i kroppen och på lite dåligt humör för att ha jobbat kvällskiftet och slutat sent en fredag.

Kommer hem och ser att madammen köpt Clintan-filmen från expressen, och att hon köpt mitt favoritgodis - Matadormix. Jublar lite, då visar hon ett gäng öl i kylen och berättar att hon dessutom köpt mina favoritölkorvar.

Nu är jag på gott humör igen, och glad att det är fredag.

Love you honey.

Over and out.

Det är bara dynga på tv.

Publicerad 2008-11-11 11:32:05 i Allmänt,

Jobbar eftermidagsskift denne veckan och igår var första dagen. Gick skitbra. Kändes som om man fick mer gjort, trots att jag jobbar lika många timmar. Kan ha att göra med att rasterna på eftermiddagen passar bättre till maskinen än vad det gör på förmiddagen. Slipper att avbryta mitt i alltihopa för att ta kaffe.

Nu ska jag göra middag, får se vad det blir för något kulinariskt. Eventuellt pasta med köttbullar.

Over and out.

Fars dag.

Publicerad 2008-11-09 19:44:15 i Allmänt,

Fick denne av mina "ungar".


 




Får passa på att önska min far en glad fars dag.

Over and out.

Om

Min profilbild

Andree

Hej jag heter Andree och är närmare en gubbe än en grabb. Bor tillsammans med min sambo och min dotter i ett renoveringsobjekt jag köpte när jag var nitton år som vi renoverar när ork och lust infinner sig. Jag har just startat min föräldraledighet och tycker att det är spännande att få vara tillsammans med min dotter hela dagarna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela