Andree

Midsommar.

Publicerad 2011-06-20 18:39:17 i Allmänt,

Då det lutar mot att vi kommer att sitta ensamma i midsommar fick jag en spontan idé som jag tyckte var skitbra, men det tyckte inte madammen.

- Va tusan ska vi ändå sitta och uggla hemma kan vi ju dra till Dalarna och uggla där.

- ???

- Det är väl där som dom firar midsommar så det står härliga till? Hade varit kul att glo på dalmasar och kullor i folkdräkter när dom dansar små grodorna...

- Men det är ju typ 70 mil dit

- Ja men om vi kör torsdag eftermiddag så hinner vi fram innan festligheterna börjar.

- Jag börjar jobba söndag kl.06.00

- ... Småland då, vad sägs om småland?

- Det är också en bra bit att köra.

- Jamenvaf... *suck* Eslöv då?

Cravings

Publicerad 2011-06-20 18:38:11 i Allmänt,

Upptäckte att jag inte är så värst flitig på att skriva här, så jag får väl se till att avhjälpa detta nu.

Först och främst, jag har känt lillan sparka inne i madammens mage! Häftigt. Tiden börjar gå ruskigt fort nu, madammen är redan i vecka 21 och om drygt fyra månader tittar hon ut. Jag vet visserligen inte om det blir en tös, men varför inte?

Får ofta frågan om sambon fått någon märklig "cravings" som till exempel murbruk, salt sill, gummiband eller skumtomtar. Tyvärr så har det inte varit av det märkligare slaget, däremot fick hon sug efter kantareller en natt när hon jobbade. Tur för mig. Dock är det nog så att jag har övertagit hennes cravings. Som tidigare idag, vid min maskin fick jag ett sjukt sug efter delicatobollar. Ibland slår det till, så ligger man på golvet och kvider efter att ha krängt två kilo matadormix och undrar vad som är fel. Man kan ju undra varför man inte blir sugen på två kilo morötter eller så...

Come, join the dark side. We got popcorn.

Publicerad 2011-06-10 23:00:32 i Allmänt,

Idag gick jag emot mina principer och värderingar. Jag hade bestämt mig för att jag absolut inte skulle skaffa iPhone, men efter fem minuters snack med försäljaren, som för övrigt är en gammal klasskamrat, så joinade jag den mörka sidan när jag skaffade en iPhone 4. Just en snygg Skywalker där. Inte utan att jag på ett sätt känner mig lite skamsen, lite som att köra BMW och heja på HIF. Det gör man bara inte. Alls.

Konfererade med madammen efteråt, anledningen till att jag har varit så anti iPhone är att "alla andra" (till och med svärföräldrarna) har den. Men kanske är det så att anledningen till att "alla andra" har den är att den är bra. Inte vet jag, men den kan knappast vara sämre än den jag har nu. Slidemodell där skruvar lossnat och displayen är lite lös, att jag i ett mindre lyckat ögonblick råkade välta ett glas med lacknafta över displayen gjorde inte saken bättre...

Hur som helst, inom två veckor så kommer min telefon som ett brev på posten (faktiskt) och då kan jag återkomma om hur pass mycket bättre eller sämre telefonen är.

Arbetsnamn: Pyret.

Publicerad 2011-06-03 17:24:18 i Allmänt,

Idag var jag och madammen på ultraljud och såg vår bebis för första gången. Vi har valt att inte veta kön, då det är lika välkommet vilket som och därför kallar vi bebisen kort och gott Pyret. För ett tag sedan fick vi höra Pyrets hjärtljud, men i dag såg vi bebisen! Livlig unge dessutom, h*n vinkade, gäspade, sträckte på sig och vägrade lägga sig på sidan för att få en profilbild. Magiskt.


Pyret, 19 veckor gammal.

Om

Min profilbild

Andree

Hej jag heter Andree och är närmare en gubbe än en grabb. Bor tillsammans med min sambo och min dotter i ett renoveringsobjekt jag köpte när jag var nitton år som vi renoverar när ork och lust infinner sig. Jag har just startat min föräldraledighet och tycker att det är spännande att få vara tillsammans med min dotter hela dagarna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela