Andree

En nyhetuppdatering!

Publicerad 2011-03-26 19:53:02 i Allmänt,

Det var ett tag sedan jag fick för mig att jag skulle skriva något här, men det har både hänt en hel del och inte hänt ett smack. Verkar det rörigt - ingen fara för jag tänker inte förklara. Jag skulle kunna berätta om ett playstation 3 spel jag håller på att spela. Att jag var tvungen att klättra upp på taket och skjuta ner alla vakterna innan jag gav mig på bossen, men det intresserar nog inte så många fler än er som spelar samma spel, och så vitt jag vet så känner jag ingen som spelar samma spel så då kan det kvitta.

Köksrenoveringen har stått stilla ett tag, men i veckan som gick så köpte vi en osb-skiva för att förstärka en gipsvägg där vi ska sätta upp en del hyllor. Det hade kanske räckt med att sätta plugg, men med min vanliga (o)tur så hade säkerligen alla hyllor havererat samtidigt just i samma ögonblick som vi sätter upp vår svindyra Mingvas eller liknande. Idag målade vi osb-väggen och alla konsoller. Vi har även monterat en hylla under våra vitrinskåp och även om jag kanske inte var så hyperexalterad över det under planeringsstadiet, så kan jag utan att skämmas erkänna att det blev skitsnyggt. I morgon ska vi montera alla konsoller och måla hyllplan och efter det så får madammen fria händer att inreda alla hyllor. Passa på att invadera madammens blogg för hon har säkert lagt upp en bild eller två.

Sitter just nu och försöker komma på något spännande att skriva om, men jag kommer inte på något. Ja, förrutom en tripp till Ikea då men jag tvivlar på att det skulla vara något att berätta om. Vad vill NI att jag ska skriva om? Vad vill NI veta? Tills jag kommer på något roligt att skriva om så kan jag bjuda på en trailer med det spel jag spelar.



Assassin´s Creed Brotherhood

Om det intresserar någon.

Publicerad 2011-03-09 21:51:57 i Allmänt,

Det var ju ett tag sedan jag orkade skriva här. Eller ja, jag kan orka skriva hur mycket som helst men om jag inbillar mig att någon tycker det är kul att läsa det jag skriver så vill jag ha något intressant att berätta om.

Fredagens festlåt uteblev då jag skulle ha fest på lördagen och hela fredagen ägnades åt att städa. Nu låter det som om vi bor i en svinstia igen men det handlade mer om att möblera runt för att få plats nio personer i köket, men ok vi har fortfarande ganska mycket byggdamm som "fyger runt" i huset.

Festen blev hur bra som helst och jag hade anordnat en liten musiktävling som blev i det närmaste succé. Jag tror att vi gick och lade oss vid halv fem på morgonen och dagen efter sov jag mer eller mindre bort.

Tänkte chockera madammen med att tvätta lite idag, länge sedan sist jag skötte den biten men jag tror inte att jag glömt hur man gjorde. Man fyller väl maskinen med allt man hittar och kokar bort smutsen på 95 grader? Ont om tvättmedel? Det brukar gå lika bra med schampoo, det värsta som kan hända är väl att det går åt helv... Ska det verkligen löddra så där mycket??

Annars har det väl inte hänt så mycket, inget som jag känner för att ta med här i alla fall. Jo, vi har börjat intressera oss för sommarsemester, lutar starkt mot att vi hyr en liten stuga på gotland för att sedan åka runt bland raukar och får.

Kände för att avsluta med en lite lugnare låt. Gillar denna grupp då de känns lite experimentiella (hur det nu stavas) och är roliga att lyssna på. Håll till godo med er.



Tv On The Radio - Dreams

Om

Min profilbild

Andree

Hej jag heter Andree och är närmare en gubbe än en grabb. Bor tillsammans med min sambo och min dotter i ett renoveringsobjekt jag köpte när jag var nitton år som vi renoverar när ork och lust infinner sig. Jag har just startat min föräldraledighet och tycker att det är spännande att få vara tillsammans med min dotter hela dagarna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela