Andree

Årets sista festlåt.

Publicerad 2010-12-31 14:34:17 i Musik,

Nja festlåt och festlåt, det vette fan. Men eftersom det är nyår så kan jag inte komma på någon annan mer passande låt. Med denna låt önskar jag alla jag känner och alla er (tre) som läser denna blogg ett riktigt gott nytt år. Håll till godo.



ABBA - Happy New Year

Vårt kök just nu!

Publicerad 2010-12-11 19:35:13 i Huset,

Hallå. Ja lite struligt var det nog och vi är lite hundra på infästningen på tre luckor. Vattnet är inte inkopplat och elen är långt ifrån färdig men det mesta av köksinredningen är färdigmonterat och nu ser man hur jäkla snyggt det blir och på något sätt blir allt det jobbiga vi har gått igenom inte lika tungt. Vem vet, hade vi inte blivit tvugna att blåsa allt så hade vi kanske uppskattat det lika mycket. Här kommer några bilder på hur det ser ut just nu, håll till godo.

 

Over and out.

Gamla nyheter

Publicerad 2010-12-10 15:57:11 i Allmänt,

Jag vet med mig att jag ofta är sent ute med det senaste och sådant som jag tycker är häftigt och roligt idag var egentligen förra årets händelser, så med stor risk att ni redan visste om det så bifogar jag en rolig insändare jag råkade snubbla över nyligen. Hade ni redan läst den eller var jag före er?



Overand out.

Fredagens festlåt.

Publicerad 2010-12-10 15:23:21 i Musik,

Idag tänkte jag bjuda på en låt som kommer ifrån ett band som blandar en massa influenser och musikstilar och det låter hur häftigt som helst i mina öron. Det har faktiskt gått och blivit lite av ett favoritband och här kommer en av deras bästa låtar enligt mitt tycke. Inte omöjligt att flera låtar från denna grupp kommer att dyka upp igen. Vad tycker ni själva?


Tv On The Radio - Wolf Like Me

Julafton kommer tidigt i år...

Publicerad 2010-12-09 15:07:30 i Huset,

Idag kommer vårt kök. Fattar ni! IDAG KOMMER VÅRT KÖK!!

Vi har tydligen varit extra snälla i år för idag efter kl 16.00 någon gång så kommer leveransen och som jag har förstått så skulle det bli en massa hårda paket, fler än antalet köksskåp och det kommer att levereras med en stor lastbil. I min lilla värld där jag trivs med att inte ta så stor plats så är detta lite speciellt att det ska komma en stor lastbil enbart för vår skull. Jag har förvarnat grannar, förberett att flytta en betongsugga som står i gatan och skottat och saltat en massa på gatan för att de inte ska halka när de går här fram och tillbaka. Nästa punkt på agendan är att rensa undan i hallen och plocka undan allt bränne till kaminen och sedan lägga ut en plastfilm som de kan promenera på inomhus. Sedan kan de komma precis när som helst, gärna för en timme sedan.

Förutom att köket kommer i dag så har jag glädjen att meddela att allt är spacklat, slipat och grundmålat. Golvet är lagt och sedan i söndags har vi ätit våra måltider vid köksbordet, i köket. Igår kom trappan äntligen på plats, men vi var tvugna att kapa bort 20 centimeter i golvet då vi tilläggsisolerat väggen lika mycket och jag kan erkänna att det var lite nervöst att sätta tigersågen i golvet och börja såga. 20 centimeter är inte en liten bit att kapa och även om det mättes minutiöst så var jag lite rädd att kapa för mycket. Döm om min förvåning när det passade nästan direkt, det var bara lite finslipning innan den var på plats. Dock är vi inte nöjda till hundra procent utan ska gå på den igen efter utlandsresan, varför nöja sig med nästan bra. Men fram tills dess fungerar det hur bra som helst.

Nu tackar jag för mig och fortsätter att förbereda inför leveransen. Köket kommer ju idag. Tjohoo!!

Over and out

Fredagens festlåtar.

Publicerad 2010-12-03 16:33:36 i Musik,

Eftersom vårt hus är mitt på vår gata så tycker jag att denna låten passar till oss och väljer den för att jag blir glad när jag hör den och vi kan behöva bli lite glada idag, håll tillgodo


Madness - Our House

Om

Min profilbild

Andree

Hej jag heter Andree och är närmare en gubbe än en grabb. Bor tillsammans med min sambo och min dotter i ett renoveringsobjekt jag köpte när jag var nitton år som vi renoverar när ork och lust infinner sig. Jag har just startat min föräldraledighet och tycker att det är spännande att få vara tillsammans med min dotter hela dagarna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela