Andree

Hallå.

Publicerad 2011-09-05 20:54:47 i Allmänt,

Det var ett bra tag sedan jag var här så jag får väl göra något åt detta så nu kommer en ruskigt snabb resumé av mitt liv sedan senast.

Semestern regnade bort och de fem dagar med solsken jobbade jag bort med att dränera lite, dock har jag att gräva stenkista kvar, men inte så jäkla kul när det regnar.

Bytte bort vår lilla Seat för en ännu mindre bil (VW polo). Kan vara bra nu när vi väntar barn att skaffa mindre bil. Dock havererade ena vindrutetorkararmen på väg från jobb idag så jag får åka ner till försäljaren för att få fixat det. (Har ringt försäljaren och det var nog bara en skruv, och det var bara att åka ner så skulle de ordna detta åt oss)

Jag och madammen agerade bröllopsfotografer åt grannarna som gifte sig och det var skitkul.

Bebisen växer så att det knakar. Vi var på kontroll idag och allt verkar gå bra och madammen mår bra. Visst blir hon trött mycket fortare och orkar inte lika mycket som innan och ryggen värker av bebisvikten, men så behöver man kanske inte lyfta en massa tunga saker innan jag hinner hem från jobb, men jag vet inte... Annars mår hon nästan hur bra som helst.

Bebisen stampar takten till AC/DC varje kväll och visar även tecken på att uppskatta Iron Maiden så det kommer nog bli bra med det, man måste ju se till att det inte blir någon fjantig dansbandsunge. Brrr, hemska tanke!

Det var nog det mesta.

Dagens mysterium

Publicerad 2011-09-05 20:29:35 i Allmänt,

Madammen tog beslag på tv (ok inte riktigt dagens sanning, jag tog beslag på datorn så hon tog tv:n) och nu sitter hon och glor på: Ensam mamma söker.

Då jag bara hör vad som pågår på tv har jag bara en, ok två frågor.

1. Hur många Gyllene Tider och Tomas Ledin-hits kan dom knö in på en timme.
2. Varför börjar dom alltid efter ett reklamklipp med följande fras: I det här programmet får vi följa...

Om

Min profilbild

Andree

Hej jag heter Andree och är närmare en gubbe än en grabb. Bor tillsammans med min sambo och min dotter i ett renoveringsobjekt jag köpte när jag var nitton år som vi renoverar när ork och lust infinner sig. Jag har just startat min föräldraledighet och tycker att det är spännande att få vara tillsammans med min dotter hela dagarna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela