Andree

Duktig pojk

Publicerad 2011-04-16 12:51:04 i Allmänt,

Nu har jag laddat diskmaskinen, laddat tvättmaskinen, tömt torktumlaren och vikt tvätt. Har ni också ett jäkla gissel när det gäller strumpor? Det har vi också men jag har kommit på ett trick! Köp inte förtio olika par! Jag vek just åtta olika par randiga strumpor -dels i färg och storlek på ränder. Köp liknande strumpor, ingen på stan upptäcker en liten nyansskillnad och det underlättar kopiöst när det gäller att vika fanskapen.

Köper du trots allt strumpor med ett specifikt mönster, köp massa av dom. Det underlättar också, fast enda nackdelen är väl att man brukar få kommentaren: tvättade vi inte just dessa? Hur som helst, hushållsmaskinerna håller en serenad i huset och jag har räknat ut att jag bör ha tjänat ihop en dryg timme framför vårt playstation vilket är ungefär den tid det tar innan madammen kommer hem från jobbet.

Kommentarer

Postat av: mor

Publicerad 2011-04-17 12:58:12

Jag din mor...får väl hålla med att du är en duktig påg..Men du har snart varit hus ägare i 11 år..så visst kan du också klara av hushålls arbete. håller med om strumporna, var blir dom av..Jag lägger i paret med ut kommer bara en strumpa..Konstigt!!!!

kram mor

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andree

Hej jag heter Andree och är närmare en gubbe än en grabb. Bor tillsammans med min sambo och min dotter i ett renoveringsobjekt jag köpte när jag var nitton år som vi renoverar när ork och lust infinner sig. Jag har just startat min föräldraledighet och tycker att det är spännande att få vara tillsammans med min dotter hela dagarna.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela